Dziś czuję się...
Re: Dziś czuję się...
Ja się czuje dziś dobrze, zrobiłam trening 

- Stefan
- Zaprzyjaźniony filozof
- Reactions:
Szklanka do połowy pełna 

- Pan Tajemnica
- Face of space
- Reactions:
Dziś czuję się słaby fizycznie...Z trudem przychodzi mi nawet poruszanie się po mieszkaniu. Powinienem poćwiczyć, ale odkładam to w nieskończoność..Może trzeba sięgnąć dna, żeby się od niego odbić?
Ja się lepiej czuję, doszedłem do wniosku, że choć osłabiony jam również to powoli będę ćwiczył, no i powoli ćwiczę, wczoraj miałem za dużo energii wieczorem już jakby, idzie to w dobrą stronę. Stawiam na rozwój, nie błyskawiczny, ale jednak formę optymalną chcę mieć.
W tym momencie działają mi na nerwy (i to bardzo) ludzie gadający na ołpenspejsie. Qrva mać, mam ochotę wrzasnąć: "zamknąć się". Jak ja się odezwę, to słyszę: "ciszej mów", ale jak inni drą japę, to jest ok. Poza tym mam mieć telefon w biurze całkowicie wyciszony, ale prawnicy oczywiście mogą mieć na full dźwięki.

Zle znoszę tę aurę święta zmarłych i chodzenia na cmentarz. Przez samą tą myśl trudniej mi się skupić na jednej rzeczy zrobić i nie wiem kiedy to zrobię chciałbym przed mundialem.
Zmęczona, osłabiona... Vqrwiają mnie nadal gadający na ołpenspejsie ludzie...
Jezu ja chcę już na oddział :/ W sumie to gorzej się czuję po małym energetyku, mogłem tego nie kupować.
Od kilku godzin czuję się naprawdę zajebiście xD Chyba od jutra będę mógł kontynuować moją naukę teorii muzyki